Facebook Pixel Code

ЕФЕКТ КАДИФЕ – СУПЕР МАТ

 

Специалният ефект Кадифе – супер мат, представлява двукомпонентен лак със специални съставки, с отлична устойчивост на надраскване, пожълтяване и изтъркване.

Благодарение на това получавате повърхност от ново измерение, цветът става осезаем.

Уникалното покритие придава изключителна, мека и кадифена на допир текстура на повърхностите. Само няколко микрона лак са достатъчни за постигане на гумения ефект.

Може да се нанася върху всяка боядисана основа. Самият лак е прозрачен и може да се комбинира с други цветни покрития.  Подготовката на основата е от решаващо значение за перфектния краен резултат. Повърхността трябва да бъде почистена и ако е необходимо полирана. Трябва да се нанесе специален грунд, след коригиране на персонализирания цвят, цветното покритие може да бъде нанесено. Накрая вече може да се нанесе и прозрачният лак. След изсушаване, резултатът е кадифена и приятна на допир повърхност. Интензивността на ефекта може да варира индивидуално. Няма ограничение по отношение на размерите на елементите, които трябва да бъдат покрити.

Тъй като ние сами произвеждаме и боядисваме нашите мебели, можете да изберете всеки един цвят от каталозите на RAL и NCS – без ограничения.

Изсъхването става при стайна температура, като са необходими до няколко дни на повърхноста да се изсуши напълно. Околната среда не трябва да бъде твърде студена, нито пък гореща.

Крайният продукт е кадифен,  мек на допир и устойчив на пръстови отпечатъци.

  • Category :
  • Type :
КОМЕНТАРИ

Вашето мнение за нас

Вашият коментар

fifteen − 2 =