Facebook Pixel Code

КУХНИ

Детайли

Дизайн
Функционалност
Материали
Работни плотове
Допълнително
< >
По Вашите изисквания и размери

Ще създадем мечтаното обзавеждане по Вашите индивидуални изисквания и размери.

Безплатна 3D визуализация

Екип от професионалисти ще Ви консултират за всяка част от интериора и визуализират мебелите в 3D проект напълно безплатно.

Безплатно взимане на размери

В удобен за Вас ден и час, наш сътрудник ще направи професионално вземане на размери.

Избор на оферта и бюджет

В мострена зала се предлагат материали, обков и механизми на различни производители с различни цени. Всеки проект може да се изпълни в луксозен, икономичен или комбиниран вариант за да се постигне желаната от клиента цена.

Пет зони
Оптимално използване на пространството

Благодарение на разнообразието от практичните механизми, с които работим, ще Ви предложим най-добрите решения за оптимално използване на пространството

Удобен достъп

Лесното достигане до кухненските шкафове е първият признак за приятна и функционална употреба, затова внимателно трябва да се определи на каква височина да се поставят.

Височина по мярка

От Вашата височина, заивиси как ще бъдат поставени шкафовете и колко удобно е да ги използвате. В идеалния случай височината трябва да съответства на нивото на очите - тогава лесно ще достигне желания рафт.

Практични решения

Жилищното пространство е все по-малко и в повечето случаи се налага да се направи компромис с част от обзавеждането. Ще Ви предложим практични решения, които ще трансформират наличното пространство в полезно и няма да се лишите от нищо!

LED осветления
Ефект кадифе - супер мат
Гланцово покритие - 96%
Ефекти ръжда и цимент
Перла и металик
3D фурнир
Естествен фурнир
Масив
Термоплот

Голямото разнообразие от цветове при избора на термоплот, го прави по-предпочитан материал.

Технически камък

Техническият камък застава на челна позиция пред естествените камъни, заради по-добрите си характеристики - здравина, топлоустойчивост, киселиноустойчивост, антибактериалност и др.

HPL с едноцветно ядро Slim Line

Плотовете "Slim Line" са най-модерното решение с голяма резистентност към надраскване и влага, с перфектна функционалност и визия.

Минерални плоскости

Минералните плоскости отговарят и на най-строгите санитарни стандарти. Поради липсата на пори, тяхната повърхност не абсорбира влага, замърсявания и бактерии. А почистването им се извършва с особена лекота.

Електроуреди
Технически камък
Принт стъкло

Гърбовете за кухни с наситен и защитен UV печат са предпочитани, заради огромния избор от дизайни.

Свързване на Ел. и ВиК

Екипът ни извършва всички процедури по въвеждането в експлоатация на уредите. По време на работа, монтажниците се отнасят с внимание и грижа към обзавеждането и помещенията.

ПРОЕКТИ НА КУХНИ ОТ ХОМИДИЗАЙН

Представяме Ви нашите реализиран проекти на кухни с размер, цветове, материали и обков по желание на клиентите ни.

Кухни от различни материали: МДФ гланц, мат, фурнир, фурнирован МДФ, ПДЧ плоскости, масив, гърбове и работни плотове на KAINDL, EGGER, KRONOSPAN;

Kухни с различен дизайн: ретро, кънтри, модерни, дизайнерски, огънати, извити.

Кухни с различни цветове: зелени, бели, черни, червени, оранжеви, жълти, розови, лилави, сини, сиви, шарени, кафяви – над 2000 цвята бои по каталог на RAL и NCS

И още: кухни с принт стъкла, кухни с технически камък, кухни с плочки, кухни с остров, кухни с барплот, кухни с падаща маса, кухни с прозорец, кухня с трапезария, кухни с вградени електроуреди, кухня на терасата, кухня на ъгъл, кухня до тавана, кухня до прозорец, кухня с етажерки, кухни с витрини.

Каква е цената на кухня, произведена от ХОМИ ДИЗАЙН?

• Хоми Дизайн е фабрика за мебели с индивидуални размери, материали и дизайн. Кухнята, чиято цена ви интересува е направена по проект на наш клиент, по неговите специфични изисквания за размери, материали, цветове, уреди, бюджет и т.н.

• Предоставяме ви възможност да направите вашата кухня по поръчка идеална за вас, вашето помещение и вашия бюджет.

• Заповядайте в нашата мострена зала на ул. Отец Паисий №26.

• Нашите консултанти ще ви посрещнат с усмивка и ще ви посъветват професионално за Вашите мебели за кухня - материали, уреди, механизми и т.н.

• Преди да ни посетите, можете да се подготвите:

1. Разгледайте снимки на кухни от нашия сайт или в Интернет. Подберете всичко, което ви е направило впечатление – ъглова кухня, п-образна кухня, г-образна кухня, кухня с принт стъкло, луксозна кухня, бяла кухня. Целта е да съберем и комбинираме във вашата кухня всичко, което харесвате.

2. Измерете мястото, където ще е разположена кухнята. Не е необходимо размерите да са абсолютно точни, те ще послужат само за изготвяне на 3D проект. След сключване на договор, наш сътрудник измерва професионално всичко необходимо.

В рамките от 3 до 5 работни дни за Вас ще бъде изработен безплатен проект на Вашето кухненско обзавеждане, който ще обсъдите с вашия дизайнер отново на място в мострената ни зала. След oдобрението Ви, на посочен от вас e-mail ще получите подробна оферта.

Как да изглежда кухнята Ви?

• Вероятно ние сме поредният сайт, в който се опитвате да откриете точно Вашата кухня. Спрете да си замъглявате въображението и ни потърсете!

• Заедно много бързо ще създадем най-уютното кътче в дома Ви.

• Това, в което трябва да сте сигурни е, че за нас почти няма невъзможни неща по отношение на форми, функции, механизми, цветове, материали...

• Разгледайте завършените ни кухни, изцяло по проекти на клиентите ни.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОЕКТ НА КУХНЯ