class="page page-id-11111 page-template-default">

Каква е цената на спалня / гардероб / обзавеждане, произведени от ХИТ ДИЗАЙН?

Здравейте!
Благодарим ви за проявения интерес към нашите продукти.
Хит дизайн е фабрика за мебели с индивидуални размери, материали и дизайн. Мебелите, чиито цени ви интересуват са изработени по проект на наш клиент, по неговите специфични изисквания за размери, материали, цветове, бюджет и т.н.
Предоставяме ви възможност да направите вашите мебели идеални за вас, вашето помещение и вашия бюджет.
Заповядайте в нашите мострени зали на ул. Отец Паисий 26 и мострена зала за врати на ул. Мир 3 гр. Варна.
Нашите консултанти ще ви посрещнат с усмивка и ще ви посъветват професионално за материали, уреди, механизми и т.н.
В рамките на 2 работни дни за вас ще бъде изработен безплатен проект, който ще обсъдите с вашия консултант отново на място в мострената зала. След одобрението ви, на посочен от вас e-mail ще получите подробна оферта.
Оставаме на ваше разположение.

Преди да ни посетите се подгответе 🙂

 1. Разгледайте снимки на кухни от нашия сайт и в безграничния Интернет. Подберете всичко, което ви е направило впечатление. Целта е да съберем и комбинираме във вашата кухня всичко, което харесвате.
 2. Измерете мястото, където ще е разположена кухнята с всички ел и ВиК точки. Не е необходимо размерите да са абсолютно точни, те ще послужат само за изготвяне на 3D проект. След сключване на договор, наш сътрудник измерва професионално всичко необходимо.

В рамките, от 3 до 5 работни дни за Вас ще бъде изработен проект, който ще обсъдите с вашия консултант отново на място в мострената зала. След oдобрението Ви, на посочен от вас e-mail ще получите подробна оферта.

Каква е цената на диван или мека мебел, произведени от ХИТ ДИЗАЙН?

 • Хит Дизайн е фабрика за мебели с индивидуални размери, материали и дизайн.
 • Mеката мебел, чиято цена ви интересува се предлага със стандартни размери, но имате възможност да я поръчате с различни тапицерия и размери.
 • Цената на диван, фотьойл или друга мека мебел при дадения размер, може да разберете, като се свържете с нас на посочените данни за контакт.

Предимствата на диваните, произведени във фабрика Хит Дизайн са:

 • Всеки диван се тапицира с дамаска, избрана от клиента в момента на поръчката. Разнообразието от кожи и тапицерии надхвърля 500 вида и 5000 десена.
 • Може да изберете мекотата и комфорта на дивана или меката мебел. В мострените ни зали може да изпробвате дивани с много мек пълнеж, стандартен и от пенолатекс. Висококачествените дунапрени са производство на фирма Паралел (гр. Севлиево), производител на матраци Нани, а пенолатекса на фирма Екон (гр. Русе) – изпитани български производители.
 • Дебелината и плътността на пълнежите на седалката и в разтегателния механизъм за разлика от другите производители са ЕДНАКВИ.
 • В конструкцията на диваните използваме масивна дървесина и механизми изпитани във времето.
 • Раклите са от ЛАМИНИРАНО ПДЧ цвят ГРАФИТ (в тон с металните елементи на механизмите), а видимите части от масивна дървесина ЯСЕН са в естествен цвят или боядисани в цвят ГРАФИТ. НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА евтина и чуплива дървесина, чам, голо ПДЧ или фазер, за разлики от други производители. Дивана е естетически изработен и красив отвън и отвътре!
 • Може да промените размера и формата на всеки детайл по дивана и меката мебел (крака, подлакътници, възглавници, седалки и т.н).
 • Може да поръчате мека мебел по снимка от списание или Интернет, но с вашите размери. Фабриката изработва и реплики на скъпи дизайнерски мебели.