class="page page-id-10510 page-template-default">

← НАЗАД
proektirane

ПРОЕКТИРАНЕ

Ние можем да визуализираме и изпълним вашите мечти и в най-малкия детайл!

Дизайнерите в мострени зали ХИТ ДИЗАЙН създават нови, функционални и различни решения за всяко пространство и всеки клиент. Екипа ни ще ви предложи изискан, красив, неповторим, стилен, модерен, практичен интериор за апартамент, къща, ресторант, хотел, офис, магазин, градина…

Заповядайте в нашите мострени зали в СОФИЯ И ВАРНА!

Нашите дизайнери ще ви посрещнат с усмивка и ще ви посъветват професионално за материали, уреди, механизми и т.н.
Преди да ни посетите се подгответе 🙂
1. Разгледайте снимки на желаните от вас мебели от нашия сайт и в безграничния Интернет. Подберете всичко, което ви е направило впечатление. Целта е да съберем и комбинираме във вашето обзаввеждане всичко, което харесвате и да се ориентираме в стила на обзавеждането.
2. Измерете мястото, където ще е разположено обзавеждането с всички ел и ВиК точки. Не е необходимо размерите да са абсолютно точни, те ще послужат само за изготвяне на 3D проект. След сключване на договор, наш сътрудник измерва професионално всичко необходимо.

В рамките на 2/3 работни дни за вас ще бъде изработен проект, който ще обсъдите с вашия дизайнер отново на място в мострената зала. След окончателното ви одобрение, ще получите подробна оферта до 2/3 работни дни.

Проектирането и калкулирането на индивидуално обзавеждане по поръчка е процес, който изисква творческо време за дизайн и време за изчисляване на всички материали.

Изготвеният проект може да разглеждате само в мострените ни зали. В случай, че искате да направите запитване и до други фирми, вие може да закупите проекта. В случай, че направите поръчка в ХИТ ДИЗАЙН, сумата за проекта ще ви се приспадне от сумата за обзавеждането.
Клиентите ни често идват при нас със скица драсната от тях, със снимка от безграничния Интернет, със списание в ръка, а често и без никаква идея….От къде ще започнем? За нас няма значение.

Създаването на мебели за нас е ежедневие, но за клиента ни е събитие! Ние се отнасяме с уважение и разбиране към този факт и затова посрещаме всеки с усмивка и добро настроение. Ние сме до клиента, за да направим тази част от живота му красив и забавен спомен.

Хит дизайн цялостно обзавеждане

Мечти, изпълнени в детайл …