ДИВАНИ И МЕКА МЕБЕЛ

Заповядайте в мострени зали ХИТ ДИЗАЙН – Варна- ул. „Отец Паисий“ 26 и София – ул. „Константин Попрусинов“ №1

дивани по поръчка ХИТ ДИЗАЙН

ДИВАНИ И МЕКА МЕБЕЛ ПО ПОРЪЧКА

Всички дивани ХИТ ДИЗАЙН са с 3 години ГАРАНЦИЯ

Размери и модел по поръчка, стилни дамаски от висок клас, масивна конструкция, пълнеж от високо-еластичен екологично чист полиуретан и пенолатекс, качествени механизми и крака, естетични ракли, нашити седалки, тапицирани гърбове, възглавници с цип…
НЕ правете компромиси с вашия диван, заложете на качеството.

Предимствата на диваните, произведени във фабрика ХИТ ДИЗАЙН са:

  • Всеки диван се тапицира с дамаска, избрана от клиента в момента на поръчката. Разнообразието от кожи и тапицерии надхвърля 500 вида и 5000 десена.
  • Може да изберете мекотата и комфорта на дивана или меката мебел. В мострените ни зали може да изпробвате дивани с много мек пълнеж, стандартен и от пенолатекс. Висококачествените дунапрени са производство на фирма Паралел (гр. Севлиево), производител на матраци Нани, а пенолатекса на фирма Екон (гр. Русе) – изпитани български производители.
  • Дебелината и плътността на пълнежите на седалката и в разтегателния механизъм за разлика от другите производители са ЕДНАКВИ.
  • В конструкцията на диваните използваме масивна дървесина и механизми изпитани във времето.
  • Раклите са от ЛАМИНИРАНО ПДЧ цвят ГРАФИТ (в тон с металните елементи на механизмите), а видимите части от масивна дървесина ЯСЕН са в естествен цвят или боядисани в цвят ГРАФИТ. НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА евтина и чуплива дървесина, чам, голо ПДЧ или фазер, за разлика от други производители. Дивана е естетически изработен и красив отвън и отвътре!
  • Може да промените размера и формата на всеки детайл по дивана и меката мебел (крака, подлакътници, възглавници, седалки и т.н).
  • Може да поръчате мека мебел по снимка от списание или Интернет, но с вашите размери.
  • Фабриката изработва и реплики на скъпи дизайнерски мебели.

ОСТРОВИ НА БЛАЖЕНСТВОТО

ЪГЛОВИ РАЗТЕГАТЕЛНИ ДИВАНИ

ИЗВИТИ И НЕСТАНДАРТНИ ДИВАНИ

ПРАВИ РАЗТЕГАТЕЛНИ ДИВАНИ

ПРАВИ НЕРАЗТЕГАТЕЛНИ ДИВАНИ

МЕКА МЕБЕЛ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ И БИЗНЕС ПОМЕЩЕНИЯ

ФОТЬОЙЛИ

ТАБУРЕТКИ

КРЕСЛА И ТАБУРЕТКИ

дивани в промоция