class="page page-id-9 page-child parent-pageid-999 page-template-default">

КУХНИ ПО ПОРЪЧКА

Заповядайте в мострена зала ХИТ ДИЗАЙН – гр. Варна, ул. „Отец Паисий“ 26.


Галерия снимки на кухни произведени от фабрика ХИТ ДИЗАЙН по проект с размери, цветове, материали и обков по желание на клиентите ни. Тук може да разгледате:

 • кухни от различни материали: МДФ гланц, мат, фурнир, фурнирован МДФ, ПДЧ плоскости, гърбове и работни плотове на Kaindl, Egger, Kronospan;
 • кухни с различен дизайн: ретро, кънтри, модерни, дизайнерски, реплики, огънати, извити
 • кухни с различни цветове: зелени, бели, черни, червени, оранжеви, жълти, розови, лилави, сини, сиви, шарени, кафяви – над 2000 цвята бои по каталог на RAL и NCS
 • и ощекухни с принт стъкла, кухни с камък, кухни с плочки, кухни с остров, кухни с барплот, кухни с падаща маса, кухни с прозорец, кухня с трапезария, кухни с вградени електроуреди, кухня на терасата, кухня на ъгъл, кухня до тавана, кухня до прозорец, кухня с етажерки, кухни с витрини, кухня със скосен таван


Хит дизайн цялостно обзавеждане

Кухни по проект с гаранция 10 години директно от производител. Фирмен магазин на фабриката: гр. Варна, ул. Отец Паисий 26.

Каква е цената на кухня, произведена от ХИТ ДИЗАЙН?

 • Хит Дизайн е фабрика за мебели с индивидуални размери, материали и дизайн. Кухнята, чиято цена ви интересува е направена по проект на наш клиент, по неговите специфични изисквания за размери, материали, цветове, уреди, бюджет и т.н.
 • Предоставяме ви възможност да направите вашата кухня идеална за вас, вашето помещение и вашия бюджет.
 • Заповядайте в нашите мострени зали на ул. Александър Дякович 45 (под Бизнес Хотел Голдън Тюлип - Варна) и на ул. Отец Паисий 26.
 • Нашите консултанти ще ви посрещнат с усмивка и ще ви посъветват професионално за материали, уреди, механизми и т.н.

Преди да ни посетите се подгответе :)

 1. Разгледайте снимки на кухни от нашия сайт и в безграничния Интернет. Подберете всичко, което ви е направило впечатление. Целта е да съберем и комбинираме във вашата кухня всичко, което харесвате.
 2. Измерете мястото, където ще е разположена кухнята с всички ел и ВиК точки. Не е необходимо размерите да са абсолютно точни, те ще послужат само за изготвяне на 3D проект. След сключване на договор, наш сътрудник измерва професионално всичко необходимо.

В рамките, от 3 до 5 работни дни за Вас ще бъде изработен безплатен проект, който ще обсъдите с вашия консултант отново на място в мострената зала. След oдобрението Ви, на посочен от вас e-mail ще получите подробна оферта.

Как да изглежда кухнята Ви?

 • Вероятно ние сме поредният сайт, в който се опитвате да откриете точно Вашата кухня. Спрете да си замъглявате въображението и ни потърсете!
 • Заедно много бързо ще създадем най-уютното кътче в дома Ви.
 • Това, в което трябва да сте сигурни е, че за нас почти няма невъзможни неща по отношение на форми, функции, механизми, цветове, материали, уреди...
 • Разгледайте завършените ни кухни, изцяло по проекти на клиентите ни.