ИНТЕРИОРНИ И ВХОДНИ ВРАТИ ПО ПОРЪЧКА

Български врати с размери по поръчка, произведени във Варна.
МОДЕРНИ, ИНТЕРЕСНИ, ИНДИВИДУАЛНИ, КАЧЕСТВЕНИ И НА РАЗУМНА ЦЕНА!
Крила с различен цвят и материал от двете страни, первази, дръжки, обков, пълнеж и остъкление по поръчка.
Професионален монтаж и гаранция, директно от производител.
Драги клиенти,
Вие ни провокирахте да се превърнем от мебелна фабрика и във фабрика за врати, за да изпълним докрай вашите интериорни мечти!
Обзавеждайки домовете ви през годините се убедихме, че вратите не се вписват перфектно в интериора, когато те са готови модели. Вашите изисквания за дизайн, цвят, качество, сигурност и достъпна цена ни провокираха да започнем ние да произвеждаме вратите, които да покриват едновременно всички тези изисквания безкомпромисно!
Всяка врата с марката HitDesignDoor се създава детайл по детайл, такава, каквато желаете. Всеки модел се модицицира точно по вашите размери и вие избирате цвят и пълнеж на крилото; форма и цвят на первазите; вида на пантите и бравите.
Щастливи сме, да Ви предложим нашите качествени, сигурни и уникални български ВХОДНИ и ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ с размери по поръчка.
HitDesignDoor са вратите, които префектно ще демонстрират стила ви. Ние произвеждаме класически, дизайнерски, модернистични, екстравагантни и аристократични модели с уважение към ценителите на всеки стил в обзавеждането.
HitDesignDoor са вратите, които идеално ще се впишат във вашия интериор, защото те ще са произведени точно за него.
С ВРАТИ ХИТ ДИЗАЙН ще отваряте вратите си със самочувствие и ще ги затваряте с увереност и сигурност.
Разгледайте мострените ни модели на врати във фирмения магазин на фабриката – гр. Варна, ул. Мир 3-1.

Галерия снимки на интериорни, входни и плъзгащи врати по поръчка произведени от фабрика ХИТ ДИЗАЙН с размери, цветове, материали и обков по желание на клиентите ни

vrati hit dizain

ГАЛЕРИЯ ВРАТИ С РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА